Projektledelse

MaP-Tech tilbyder at udføre projektledelse for komplette projekter eller på afgrænsede dele af projekter.

Vi udfylder projektlederrollen i komplet projekter ved manglende kapacitet eller kompetencer hos vores kunder. Der er mulighed for, at vi leverer projektledelse for del elementer i projekter, f.eks. ved initiering, planlægning, gennemførelse eller afslutning af projekter.

Yderligere kan vi med vores erfaring bidrage i kritiske faser af et hvert projektforløb f.eks til krisestyring underleverandørstyring, kvalitetssikring eller ved udarbejdelse af projekt specifikation.

I forbindelse med projektledelse for kunder, lægger vi stor vægt på kommunikation. Vi laver en regelmæssig og grundig afrapportering, så der i forløbet, men også efter projektets afslutning, fortsat er viden om projektets beslutninger og forløb hos vores kunde.

Hvis vores kunde har en model, metoder og værktøjer til projektledelse, følger vi naturligvis dem – ellers bringer vi vores fortrukne metode til projektledelse, baseret på MPMM, i anvendelse.

Ud over projektledelsesrollen vil MaP-Tech kunne tilbyde at yde support til en række af de specifikke roller, der findes i relation til en projekt kontors organisering (PMO). Disse kompetencer findes enten gennem vores interne konsulenter eller ved at sikre eksterne specialist i vores netværk inddrages.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vores kompetencer kan tilvejebringes i forhold til jeres behov.​

Map-Tech ApS

CVR: 30915828

E-mail: info@map-tech.dk

Tlf.: (+45) 30 66 46 54

HI Park 399, 7400 Herning