Forandringsledelse

Forandringsledelse, er ledelse af opgaver i virksomheder, der påvirker virksomheden selv.

Forandringer i hverdagen kræver særlig indsats og viden, samt ofte et ”nyt syn” på tingene. Som eksterne konsulenter med erfaring fra forskellige projekter og brancher, er Map-Tech netop i stand til at se på opgaven udefra og formulere kravene til indsatsen. Det betyder, at vi med vores erfaring kan understøtte processen med forandringsledelse ud fra et andet perspektiv på virksomhedens processer, og uden at være begrænset af personlige relationer i organisationen.

Forandringsledelse vil ofte vedrøre optimering i administration, udvikling eller produktion. F.eks. indførsel af Lean, CMMI, Flow, Scrum eller et af de andre ledelses begreber. Forandringsledelse kan også vedrøre interne projekter f.eks. indførsel af ny teknologi, nye eller væsentligt ændrede produkter, ny organisation, sourcing, nyt IT system eller certificering.

Forandringer gør det vanskeligt for interne projektledere og medarbejdere at frigøre sig fra kendte arbejdsgange og processer – udsagn som ”vi plejer at …” går ofte igen her. Som uafhængig projektleder eller facilitator kan Map-Tech hjælpe med at udføre forandringsledelse og holde processen på sporet.

I forbindelse med forandringer vil der ofte være behov for ledelsesstøtte, f.eks. til at arbejde med de nye tiltag, samtidig med at hverdagens opgaver fortsætter. Hjælp til implementering af nye metoder og arbejdsgange kan aflaste ledere og medarbejdere betydeligt, og reducere risikoen for stress og konflikter. Nye værktøjer skal bringes i anvendelse, kommunikation og involvering er i højsædet. Særlige kompetencer, der ofte ikke i tilstrækkeligt omfang er til rådighed i virksomheden.​

Map-Tech ApS

CVR: 30915828

E-mail: info@map-tech.dk

Tlf.: (+45) 30 66 46 54

HI Park 399, 7400 Herning