Map-Tech idegrundlag

MaP-Tech ApS blev stiftet i efteråret 2007, som en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med opgaver indenfor projekter og projektledelse, samt udvikling og implementering af processer.

MaP-Tech ser hver enkelt kunde som unik, og søger gennem opbygning af langvarige relationer, baseret på tillid, at forstå hver enkelt kundes behov i detaljer.

Integritet og faglige kompetencer er nøgleord for MaP-Tech, samt grundlag for den rådgivning og service, vi tilbyder vores kunder.​

MaP-Tech er en selvstændig konsulent virksomhed, der hjælper kunden til en bedre forretning gennem objektiv og uafhængig rådgivning. Vores rådgivning tager udgangspunkt i kundens forretningsbehov, hvor den konstruktive dialog kombineret med analyser, skal afdække udviklingsmuligheder og indsatsområder.
Gennem kontinuert udvikling af MaP-Tech’s faglige kompetencer, sikre vi at vores rådgivning kombinerer nyeste teoretisk viden med praktisk erfaring, indenfor MaP-Tech’s forretningsområder.

MaP-Tech indgår som en uafhængig virksomhed i samarbejde og netværk med andre specialister indenfor relaterede fagområder. Map-Tech tilbyder således at håndtere en bred vifte af kompetencer i relation til opgaveløsningen, så vores kunder får en helstøbt og komplet ydelse.

Map-Tech ApS

CVR: 30915828

E-mail: info@map-tech.dk

Tlf.: (+45) 30 66 46 54

HI Park 399, 7400 Herning