Cases – Projekter

Etablering af produktion​​
Projektledelse for indretning af produktionsenhed til fremstilling af elektronik prototyper. Indkøb og montage af SMD produktionslinje i eksisterende bygning. Opbygning af organisation og idriftsætning. Projektforløb 7 måneder – projektbudget 15 mio.

Initiering og planlægning af udviklingsprojekt​​
Projektledelse vedrørende specifikation af automatisk testudstyr. Etablering af kravspecifikationer, planer og aftalegrundlag med kunden. Overdragelse af teknisk og kommerciel dokumentation til gennemførende projektledere.

Designoptimering til reduktion af variansskabelse​​
Projektledelse vedrørende initiering og planlægning af internt udviklingsprojekt, med det formål at designoptimere og modularisere kundens unikke landbrugsmaskinserie. På baggrund af revideret kravspecifikation til produktserien, blev der udviklet en produkt konfigurator til intern brug, samt til eksterne forhandlere. Desuden blev der udarbejdet en verifikationsplan, der blev overleveret til den produktansvarlige.

Produktionsmodning af elektriske styretavler​​
Ledelse af proces i forbindelse med Design For Manufacturing og introduktion på flowlinjer i serieproduktionen. Projektledelse af samtlige faser startende med design overdragelse fra udviklingsfunktionen indtil afsluttet produktionsopstart på serieproducerende fabrik.

Projektfaserne indeholdende aktiviteter som produktionsforberedelse, modning af design, sikring af lageropbygning, materiale flow, specialværktøjer og udstyr.

Interim Ledelse​​
Etablering af forretningsgange og ledelse af nathold til produktion af styretavler til nul serie produktion på en indkøringsfabrik.​

Cases – Processer

Udvikling og implementering af kvalitetsprocesser​
Udvikling af proces til leverandør kvalifikation i henhold til APQP. Ledelse af processen i forhold til et internationalt team af indkøbere, produkt specialister og kvalitets ingeniører.

Optimering af kundeunik udviklingsmodel​​
Analyse og optimering af kundens egenudviklede fasemodel. Operationalisering af udvalgte elementer og beskrivelse af disse i procedurer og instruktioner, blandt andet indenfor kravudvikling og kravstyring samt i review og release processer. Desuden blev der afholdt træningsforløb i form workshops og coaching sessions.

Ledelsessystem til mindre virksomhed​
Udvikling og implementering af komplet ledelsessystem til mindre virksomhed. Indbefattende definering af virksomhedens kerne og støtte processer, etablering af ledelsessystemet med politikker, processer/procedure og standarder. Styring af eksterne specialister bidrag med udvikling af dele af ledelsessystemet.

Map-Tech ApS

CVR: 30915828

E-mail: info@map-tech.dk

Tlf.: (+45) 30 66 46 54

HI Park 399, 7400 Herning